Espectacles i Conferències (Música)

A SOLAS, Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach

Divendres de 21:00 a 22:00

16 de Març de 2018

Espai: Teatre

Transiten per uns territoris de fronteres àmplies que destil·len una inconfusible olor a Mediterrània, a aromes conegudes de copla i flamenc que es barregen amb regust de chanson i d’unes melodies arribades des d’Itàlia. A solas són només deu cançons, cada una d’un pare i una mare, però totes agermanades per la veu d’Isabel Vinardell i la guitarra d’Isabelle Laudenbach. Deu cançons que conformen el diari de viatge del seu últim any, el temps que fa que caminen juntes aquesta ballarina de veu brillant que va acompanyar durant molt de temps Cheb Balowski i aquesta guitarrista que va venir des de França atreta pels sons del flamenc que s’hi va quedar per fer Las Migas, d’on sortiria Sílvia Pérez Cruz. I, A solas, continuen el seu viatge. Un viatge cap a dins, i cap avall.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

YACINE & THE ORIENTAL GROOVE

Divendres de 21:00h a 22:30

27 d'Abril de 2018

Espai: Teatre

Folk algerià, electrònica, pop i funk occidental i melodies d’origen grec, tot ben amanit amb un esperit festiu i ballable. Un còctel explosiu com ja ho era Cheb Balowski, la primera —i reeixida banda— de Yacine Belahcene Benet, cantant i percussionista de pare amazic i mare catalana, que en aquest nou projecte ha buscat la complicitat del llaütista grec Yannis Papaioannou. Junts exploren els ritmes que es fan a totes les ribes de la Mediterrània, les del Nord i les del Sud, però també les de l’Est; junts els fusionen fins al seu punt d’ignició i els posen al servei del ball i de la festa, però també ens recorden què està passant en aquesta mar que gronxa les seves cançons. En el seu tercer disc, Mediterranean Clash, ens parlen de la crueltat d’unes onades que devoren les esperances de milers de persones.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org