Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música)

Pinzellada flamenca amb Carmen Doorà

Divendres de 21 a 22:15 h

21 de Juny de 2019

Espai: Sala d'actes

Un espectacle inspirat en el conte “Josefina la cantat o el poble dels ratolins” de Franz Kafka. Josefina la cantant es la diva del poble dels ratolins de l’últim conte de Franz Kafka, admirada i criticada al mateix temps per tothom. Però, com és el cant de Joseina? com se sent davant de la crítica del poble? quines són les seves pors i els seus desitjos? Carmen Doora s’endinsa en el personatge de Josefina la cantante a través d’un repertori de cançons de grans dones de la història de la música per donar resposta, des de l’experiència autobiogràfca de tot el seu univers emocional.

Preu: 5,00 € (IVA inclòs)

Divendres
21/06/2019
Pinzellada flamenca amb Pau Figueres

Divendres de 21 a 22:15 h

12 de Juliol de 2019

Espai: Sala d'actes

Després del seu debut com a líder (Premi Enderrock Millor Àlbum de Folk i Noves Músiques 2015) Pau Figueres presenta el seu segon àlbum “Nada nuevo bajo el sol” en el que uneix amb excepcional mestratge les vibracions del Flamenc i de les músiques d’avui impulsant la guitarra cap a terrenys mai abans explorats.

Preu: 5,00 € (IVA inclòs)

Divendres
12/07/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud