Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música)

Músika al barri: Lil Russia + Lírica de trobadors + KNP + Pinya colada

Divendres de 19 a 23 h

27 de maig de 2022

Espai: PROGRAMACIÓ A L'EXTERIOR

Concert al carrer! Aquest més a l'escenari del Músika al barri:

Per començar: micro obert!

Seguirem amb:

LIL RUSSIA (rap)

Lil Russia és una rapera de l’escena Underground de Barcelona que poc a poc es va fent un nom a l’escena catalana. De l’extraradi de Barcelona, la montcadenca treballa colze a colze amb Jahzzmvn, el productor granadí i resident del barri de Sants, que fusiona els versos combatius i feministes de la rapera amb unes instrumentals explosives apropant-se al so dels carrers. El rap és l’essència d’aquest tàndem però són molts els sons que nodreixen la seva música.

LÍRICA DE TROBADORS (hip-hop)

Lírica de Trobadors és una agrupació de Rap dels MC’s: J.A.N, Kobe Sona i Ruba. Neix a principis de 2017 a la Vila de Gràcia. Apostem per una producció pròpia i autogestionada del nostre projecte nodrit de la cultura Hip Hop per així apropar-la al nostre entorn. Des de “El Refugi”, Entre nosaltres, a l’habitació d’un dels integrants del grup, hem realitzat totes les parts de la producció i posteriors: gravació, mescla, master i distribució. A més, ens hem rodejat d’un entorn molt proper per donar a la discografia un perspectiva col.lectiva com per confecció de Samarretes i Dessuadores (llukis Design) i Videoclips ( Sucari Film, DU Movie, Dunkan, Jota photos). Des de l’inici del projecte hem ofert concerts i hem fet pública la nostra música tant en contingut audiovisual al nostre canal de YouTube en forma de singles, com en altres plataformes musicals en recopilacions de les cançons (Spotify, Band Camp, Amazon Music, Apple Music,…).

KURDA, NYEST i ES-PERA (KNP) (rap combatiu)

K.N.P és un grup de rap combatiu que sorgeix el 2019 amb presència femenina del districte de ciutat vella de Barcelona. Està compost per La Kurda del Raval, Nyest i Dj. Es-pera. K.N.P és un retorn al estil rap dels 90, amb ritmes boom bap i el seu contingut plasma temàtica de denúncia social, empoderament femení i experiencies en el barri del Raval.

K.N.P és un grup reaccionari on ha tingut molta presència i s'ha donat a conèixer aquest últim any 2021 a nombroses concentracions i esdeveniments amb finalitat social, i en espais feministes reivindicatius. Utiltzen les lletres com a mitjà de denúncia social, reivindicant els drets i la dignitat de les persones. Actualment K.N.P està elaborant el seu primer disc per tal de solidificar-se com a grup i seguir endavant amb la seva trajectoria musical.

Artistes del Barri: Pinya Colada (trapeton feminista)

On: Davant del Centre Cívic Besòs

Adreça: Rambla Prim 87-89

Preu: Gratuït

Divendres
27/05/2022

Abans d'inscriure't

La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.

Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a cap devolució. Aquests possibles canvis seran informats tant aviat com sigui possible així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Condicions

Davant la situació actual fruit de la crisi sanitària i seguint les indicacions rebudes, l’aforament als cursos serà reduït per tal de poder garantir la distància de seguretat entre l’alumnat, per aquest motiu les places són limitades.

Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.

Degut a les mesures sanitaries cada persona haurà de dur el seu material per fer el taller i és obligatori l'ús de mascaretes en tots els tallers.

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.

La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal

15% de descompte al segon taller!

Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS I DEL MARESME

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud