Logo del centre cívic

Tallers Culturals (INTENSIUS)

Novetat!!
Taller de pintura corporal com a eina d'apoderament i de reapropiació de les nos
Logo de l'activitat Taller de pintura corporal com a eina d'apoderament i de reapropiació de les nos

9,10 i 12 de setembre de 17:30 a 20:30

Del 9 de setembre de 2019 al 12 de setembre de 2019

Espai: Sala d'actes

no mixte (per a dones i identitats no hegemòniques) L'art és una via per alliberar-nos i sentir-nos lliures. L'art és una eina que ens permet conectar amb el que sentim i que ens permet apropar-nos a nosaltres mateixes, a les nostres emocions i a les nostres companyes. Com ens vivim? Com vivim els nostres cossos? Com ens cuidem? Sabem fer-ho? En aquest taller generarem un espai on cuestionarnos qui som, com ens vivim i com projectem. Generant un clima de seguretat i confiança treballarem amb els nostres cossos, respectant els nostres ritmes i els nostres punts vitals. Treballarem amb el cos per observar-lo, mirar-lo, pintar-lo i a partir d'aquest joc començar a teixir xarxes cap a l'apoderament propi i les cures des d'una perspectiva feminista. El taller es divideix en 4 sesions per poder dur a terme un treball més significatiu, aprofundint en l'autoexpressió creativa i l'abraçada col·lectiva. Tallerista: Zinteta

Preu: 26,35 € (IVA inclòs)

Dilluns
09/09/2019
Dimarts
10/09/2019
Dijous
12/09/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud