Tallers Culturals (Escola de Flamenc)

Novetat!!

Flamenc inclusiu Grup A

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 10:30 a 11:30 h

Del 23 de Juliol de 2018 al 26 de Juliol de 2018

Espai: Sala polivalent

Un taller intensiu on a través de l'equilibri la coordinació i la connexió amb la música ens aproparem al món del flamenc. Explorarem, farem sortir la creativitat que portem dins i gaudirem de la dansa. Es reservaran places per a persones amb discapacitat intel·lectual. Inscripcions presencials al Centre Cívic Besos.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Flamenc inclusiu Grup B

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 11:30 a 12:30 h

Del 23 de Juliol de 2018 al 26 de Juliol de 2018

Espai: Sala polivalent

Un taller intensiu on a través de l'equilibri la coordinació i la connexió amb la música ens aproparem al món del flamenc. Explorarem, farem sortir la creativitat que portem dins i gaudirem de la dansa. Es reservaran places per a persones amb discapacitat física. Inscripcions presencials al Centre Cívic Besos.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org