Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Besòs Petit)

Aigua amb la Cia. Cacauet teatre

Dimarts 26 de gener de a les 17:30 h

Espai: Sala d'actes

Història basada en la llegenda xinesa de Els quatre dracs.

Un relat sobre l’amistat d’un ésser màgic, un drac xinès, i la Xen, una nena d’un poble d’agricultors. Tracta de la revolta davant la injustícia i l’abús de poder d’un mal govern. Tracta sobre l’ajuda desinteressada i la valentia dels dracs cap a la seva amiga Xen i el seu poble. En aquest muntatge es visualitza l’aigua com un recurs essencial per a la vida.

El drac Liu Xiaulong veu patir la seva amiga Xen i la seva gent per falta d’aigua. Ell i tres dracs més volaran fins al reialme dels núvols per demanar a l’Emperador de Jade que faci ploure i així alleugerir la terra de la sequera.

En veure que el poderós governador no els fa ni cas decideixen espavilar-se seguint el que els marca el seu cor.

A partir de 4 anys

Durada: 45 minuts

Preu: Gratuït

Novetat!!
Cösmix Cia Teatre Mobil

Dimarts 23 de febrer de a les 17:30 h

Espai: Sala d'actes

Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: Fan música impossible, fan teatre “reciclàssic”, fan l’animal i fins i tot, ens avancen el futur en viu i en directe!

Cösmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria! Esteu preparats? Doncs ja els tenim aquí!

A partir de 5 anys

Durada 60 minuts

Preu: Gratuït

El globus vermell amb la Cia Mö Clown

Dimarts 23 de març de a les 17:30 h

Espai: Sala d'actes

On comença l'imaginari? On la realitat?

Dels somnis i els desitjos.

De l'amor i l'amistat.

El Globus Vermell és un espectacle clown que s'enmarca en l'espai insòlit de l'altra banda de la consciència. Sense mots i amb humor comprovem

de nou com l'amor universal és en tots.

Deixem-lo volar.

La Mô dorm. La Mô somia. La Mô es desperta i comença un nou dia. Comparteix amb nosaltres la rutina diària que viu sempre amb alegria. Un amic inesperat pica a la seva porta. És de veritat o és un desig somiat? Quina alegria aquesta nova amistat! Però l'amic està trist... Té un conflicte vital. Només entre tots el podrem alliberar. Tornarà a bategar?

A partir de 3 anys

Durada: 45 minuts

Preu: Gratuït

El viatge més bonic del món amb la Cia La Boia Teatre

Dimarts 2 de febrer de a les 17:30 h

Espai: Sala d'actes

"El Viatge Més Bonic del Món" basat en el conte de Miquel Obiols “El Quadre Més Bonic Del Món”, és un espectacle infantil on es barreja el teatre visual i de titelles creant un món màgic on tots els infants s'hi poden submergir.

Explica la història de tres taques de colors s’escapen del taller del pintor Joan decidides a conèixer món i omplir-lo de color. Viatgen per mar fins a la ciutat, deixant un rastre de color al seu pas i ho revolucionen tot. El pintor les persegueix d’aprop, decidit a domar-les.

Junts aconseguiran fer el quadre més bonic del món.

A partir de 5 anys

Durada 60 minuts

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.

Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Condicions

Davant la situació actual fruit de la crisi sanitària i seguint les indicacions rebudes, l’aforament als cursos serà reduït per tal de poder garantir la distància de seguretat entre l’alumnat, per aquest motiu les places són limitades. Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line. Les inscripcions presencials estan destinades a persones que no disposin d’accés a internet i per inscripcions de menors d'edat, aturats o persones amb discapacitat. Degut a les mesures sanitaries cada persona haurà de dur el seu material per fer el taller i és obligatori l'ús de mascaretes en tots els tallers. No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

15% de descompte al segon taller!

Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud