Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural: ARTS ESCÈNIQUES)

7 autoretrats
Logo de l'activitat 7 autoretrats

Divendres de De 19:30 a 20:20

3 de desembre de 2021

Espai: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs, Carrer Josep Pla 56

Artista: Marc Vilajuana

Què fa que un jove creador reuneixi set autoretrats en el seu primer solo escènic de llarga durada? Què està buscant en aquest recorregut i amb quins elements juga per construir-se davant del públic? Com es poden trobar en un mateix escenari i sota el guiatge d'un únic artista la dansa contemporània, el teatre físic, el cant gregorià, la improvisació i la poesia?

7 autoretrats de Marc Vilajuana sorgeix de la necessitat d'aquest jove artista multidisciplinari de fer la seva primera peça de llarga durada en solitari, mirant-se i mostrant-se de manera sincera davant del públic. En aquesta cerca, descobreix i construeix set perfils de si mateix que poden semblar contraris, però que es revelen complementaris. Set perfils que formen set peces curtes en què el creador ha pogut indagar en disciplines com el teatre, la dansa, el text i la música, per utilitzar-les com a mitjà per parlar del que li interessa, per plantejar-se les preguntes que li semblen interessants o, simplement, per jugar a través de les possibilitats que l'activitat de la creació li ofereix. Les peces es relacionen des del fet artístic, però sense posar-se límits, travessant, combinant i explorant disciplines artístiques. Es mouen en el terreny de l'abstracció i de la concreció, sobre la postura contemplativa i la d'acció, tenint en compte el que és aparentment superflu i el que és aparentment transcendental, el buit i la plenitud, la llum i la foscor… conceptes contraris i complementaris alhora que constitueixen l'ésser humà.

 

A partir de 14 anys

Preu: Gratuït

Divendres
03/12/2021

Abans d'inscriure't

La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.

Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a cap devolució. Aquests possibles canvis seran informats tant aviat com sigui possible així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Condicions

Davant la situació actual fruit de la crisi sanitària i seguint les indicacions rebudes, l’aforament als cursos serà reduït per tal de poder garantir la distància de seguretat entre l’alumnat, per aquest motiu les places són limitades.

Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.

Degut a les mesures sanitaries cada persona haurà de dur el seu material per fer el taller i és obligatori l'ús de mascaretes en tots els tallers.

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.

La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal

15% de descompte al segon taller!

Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud