Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural: ARTS ESCÈNIQUES)

Cuerdo
Logo de l'activitat Cuerdo

Dijous 19 a 20 h

20 d'abril de 2023

Espai: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs, Carrer Josep Pla 56

Artista: Señor StetS

Benvingut al món del Sr. StetS! Encantador de cordes, domador de nusos i ximple errant que entrarà a escena amb una maleta a l'esquena. D'aquí en traurà una corda per “malabarejar”, una altra que es comportarà com un escurçó, un peixet gairebé viu, rateres per a un número de faquirisme estrany…

Amb elements de circ, de dansa, de manipulació d'objectes i marionetes, a Cuerdo, Sr. StetS conduirà el públic a través d'un espectacle que combina el joc lleuger del pallasso amb la tensió d'una pel·lícula de terror, i el convidarà a entrar en el seu món: un món de joc, de moviments i de molta sorpresa, amb la senzillesa com a base.

Preu: Gratuït

Dijous
20/04/2023
Shalott
Logo de l'activitat Shalott

Divendres 20:30 a 21h

21 d'abril de 2023

Espai: Pendent d'ubicar

Artista: Companyia Guillem Batlle i Vlad Ion

Només l'acceptació del seu caràcter finit omple de significat i valor idees com el pas del temps, les relacions humanes, l'amor o els records. Shalott reflexiona sobre totes aquestes coses que són inevitables. Ho fa amb la dansa contemporània, amb les acrobàcies dels dos ballarins sobre l'escenari i apropant-s'hi des de llocs que semblarien oposats, com ara la innocència i la por.

Una peça accessible per a tots els públics, per fer riure als infants i, alhora, per despertar sentiments i sensacions en el públic adult.

Preu: Gratuït

Divendres
21/04/2023
Abans d'inscriure't
- La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
- En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.
- Un cop realitzada una inscripció nomes es retornaran els diners, o es podrá fer canvi de taller, en cas que el centre civic suspengui el curs. 
- La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. 
- Per el que fa el desenvolupament dels tallers, seguirem sempre les indicacions sanitàries de les autoritats competents.
_________
Condicions
- Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.
- En cap cas es reservarà plaça per telèfon.  
- Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.
- La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal 
- El centre es reserva el dret a variar la programació, l’horari, el professor o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari. En cas d’anul·lació d’ alguna sessió, aquesta serà recuperada en el mateix trimestre. En cap cas això no implicarà un retorn de l’import o un canvi del curs a l’alumnat.
- Els cursos i tallers són trimestrals (exceptuant on es especifiqui una altra cosa) i els preus corresponen a la totalitat de les sessions.
- Les places són limitades en totes les activitats.  
- El Centre Cívic es reserva el dret a suspendre un curs si no s’arriba al mínim d’inscripcions.
_________
Descomptes i tarifes reduïdes
- Per beneficiar-se de reduccions de tarifes o descomptes (situació d’atur i discapacitat) cal presentar la documentació i fer la inscripció presencialment al centre en les dates d’inscripció i aportant la documentació requerida des d’un inici. El descompte nomes és aplicable a un taller al trimestre i no es acumulable a altres tipus de descomptes o als tallers amb preus reduïts.
 - Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic. No acumulables a altres tipus de descomptes.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS I EL MARESME

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud