Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural: ARTS ESCÈNIQUES)

Els Viatges de Bowa
Logo de l'activitat Els Viatges de Bowa

Divendres 18:00 a 18:50

16 de desembre de 2022

Espai: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs, Carrer Josep Pla 56

Artista: La gata japonesa

La Bowa és una nòmada, òrfena d'arrels i de somnis, que recorre el món tractant de donar un destí als missatges que les persones anònimes llencen al mar dins d'ampolles. D'alguna manera vol connectar aquestes persones desconegudes amb el seu passat, quelcom que ella no té.

Però un dia, en un d'aquests viatges, la Bowa troba un indret especial i, per primer cop, té un sentiment de pertinença.

Aquest és un espectacle de circ poètic amb elements d'altres disciplines com la dansa, la màgia o el teatre, destinat a tots els públics i que disposa de materials propis per a que qualsevol persona amb diversitat funcional pugui gaudir de l'obra: des d'audioguies descarregables al mòbil, fins a una maqueta tiflològica i textos impresos en paper i també en braile.

Els Viatges de Bowa va rebre el premi del públic en el festival Mujeres con Narices de Las Palmas de Gran Canaria el 2021, el premi del festival Cucha de Otoño, el premi Kandengue Arts i el premi Territorio Violeta en el Festival Circada 2020.

Preu: Gratuït

Divendres
16/12/2022
Abans d'inscriure't
- La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
- En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.
- Un cop realitzada una inscripció nomes es retornaran els diners, o es podrá fer canvi de taller, en cas que el centre civic suspengui el curs. 
- La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. 
- Per el que fa el desenvolupament dels tallers, seguirem sempre les indicacions sanitàries de les autoritats competents.
_________
Condicions
- Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.
- En cap cas es reservarà plaça per telèfon.  
- Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.
- La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal 
- El centre es reserva el dret a variar la programació, l’horari, el professor o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari. En cas d’anul·lació d’ alguna sessió, aquesta serà recuperada en el mateix trimestre. En cap cas això no implicarà un retorn de l’import o un canvi del curs a l’alumnat.
- Els cursos i tallers són trimestrals (exceptuant on es especifiqui una altra cosa) i els preus corresponen a la totalitat de les sessions.
- Les places són limitades en totes les activitats.  
- El Centre Cívic es reserva el dret a suspendre un curs si no s’arriba al mínim d’inscripcions.
_________
Descomptes i tarifes reduïdes
- Per beneficiar-se de reduccions de tarifes o descomptes (situació d’atur i discapacitat) cal presentar la documentació i fer la inscripció presencialment al centre en les dates d’inscripció i aportant la documentació requerida des d’un inici. El descompte nomes és aplicable a un taller al trimestre i no es acumulable a altres tipus de descomptes o als tallers amb preus reduïts.
 - Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic. No acumulables a altres tipus de descomptes.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS I DEL MARESME

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud