Logo del centre cívic
"Y perdí mi centro" amb Laboratoria

Divendres 27 de novembre a les 20 h

Espai: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs, Carrer Josep Pla 56

“Y perdí mi centro” (2020) és el nou espectacle de LaboratoriA Flamenco. Després de la seva creació “Una mujer fue la causa” (2018) aquest projecte d’experimentació musical i escènica ens proposa ara un viatge espacial per investigar sobre els rols de gènere i el crear com a forma de vida. Quatre éssers sobre l’escenari qüestionen a través del cos, la música i el flamenc què és ser dona.

Al principi, inclassificables, amb un vestuari que esborra tot rastre de feminitat i una escenografia minimalista, les artistes comencen un viatge galàctic cantant i ballant a la seva pròpia essència. I ho fan a través de tots els palos clàssics del flamenc. Un llenguatge que els serveix per posar en dubte allò binari o l’opressió de les dones en el món de l’art.

Recuperen la força ancestral d’aquest estil, sempre vincular amb la terra i el poder de la comunitat. De la mateixa maner que revindiquen els tempos de la dona i de la creació en un món de presses i productivitat.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.

Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a cap devolució. Aquests possibles canvis seran informats tant aviat com sigui possible així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Condicions

Davant la situació actual fruit de la crisi sanitària i seguint les indicacions rebudes, l’aforament als cursos serà reduït per tal de poder garantir la distància de seguretat entre l’alumnat, per aquest motiu les places són limitades.

Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.

Degut a les mesures sanitaries cada persona haurà de dur el seu material per fer el taller i és obligatori l'ús de mascaretes en tots els tallers.

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.

La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal

15% de descompte al segon taller!

Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS I DEL MARESME

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud