Espectacles i Conferències ((in)fusion flamenca)

Novetat!!

EDUARDO CORTÉS en concert

Divendres de 21:00h

23 de Novembre de 2018

Espai: Aula per defecte

Eduardo Cortés consagrat guitarrista barceloní ha treballat per diferents companyies des d’Antonio Canales, Sara Baras i Maria Pages, ha acompanyat a bailaores i bailaoras de la talla de Israel Galvan, Manolete, El Toleo, Javier de La Torre, Eva La Yerbabuena, Belen Maya, Belén Fernández o Manuel Liñan. A l’escenari amb José Jiménez ‘El Viejin’, Jesús de Rosario, Niño Josele, Tomatito, El Paquete, Manuel Parrilla, Montoyita i Juan Manuel Cañizares. La seva guitarra ha acompanyat a figures de la talla de La Susi, Ramón El Portugués, Montse Cortes, Remedios Amaya, Guadiana, José Luís Carmona, La Barbería Del Sur o El Falo. Acompanyat de Miguel De La Tolea al cante. Entrada anticipada: 8€ A taquilla: 12€

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Homenatge a Morente, a carrec de RUSELITO del Taller de Músics

Divendres de 21:00h

30 de Novembre de 2018

Espai: Aula per defecte

Seguint en la línia de l’espectacle que varen fer des del Taller de músics el passat 2017, commemorant els set anys de la mort del gran Enrique Morente, el ‘Rèquiem a Morente’, volem presentar un nou homenatge a l’artista per part Ruselito guitarrista del taller de Músics La relació de l’artista amb el Taller de Músics sempre va ser molt especial i fructífera, per aquest motiu, en el seu moment més de vint artistes van crear aquest projecte. Per aquest especial homenatge comptem amb la guitarra de Victor Rosell conegut com a ‘Ruselito’ acompanyat d’Isabel Marsol al baile i de David de José al cante. Entrada anticipada: 7€ A taquilla: 10€

Preu: 7,00 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org