Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències ((in)fusion flamenca)

Fronterazul
Logo de l'activitat Fronterazul

Divendres 15 de novembre a les 21 h

Espai: Sala d'actes

El jazz i el flamenc es fusionen amb grans dosis de creativitat. La formació la composen: Samuel García “Tarraco”, Manuel Carmona Olmos, Rafael Maya (Nene Maya) i Benjamín Santiago (Benji Habichuela).

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Novetat!!
Jornada Flamenc(a) amb veu de dona

Divendres 29 de novembre a partir de les 18:30 h

Espai: Pendent d'ubicar

Enguany, per primera vegada, la (in)fusión flamenca programa una jornada sencera dedicada al paper de les dones com a resultat de la col·laboració entre la productora Quesoni SCCL i el Centre cívic Besòs. 18.30 h Conferència cantada “La veu de les dones cantaores” amb Alba Guerrero 20.30 h Concert “De la Carmela” amb Queralt Lahoz i Daniel Felices 21.45 h Concert amb Maria la Blanco Coorganitzat amb la coop. Quesoni

Preu: 10,00 € (IVA inclòs)

“Hambre” amb Costi el Chato
Logo de l'activitat “Hambre” amb Costi el Chato

Divendres 22 de novembre a les 21 h

Espai: Sala d'actes

La fam creadora del bailaor Costi el Chato s’apodera de l’escenari i aconsegueix transportar el públic a l’essència del flamenc a través de la dansa, el cante i la guitarra. Costi el Chato estarà acompanyat de Juanjo de Nayeli, Abraham Jiménez i José de la Miguela (cante), José Santiago “el chote” i Miguel de Aguilera (guitarres), Paco de Mode (percussió), Fran León (flauta travessera) i Costi el Chato (direcció i dansa).

Preu: 8,00 € (IVA inclòs)

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud