Espectacles i Conferències (Activitats en família)

Novetat!!

Kinosaure ambulant: FANTASMES I MONSTRES, QUIN RIURE! La llum i les ombres

Dimarts de 17:30 a 19:00h

11 de Desembre de 2018

Espai: Sala d'entitats

En aquesta sessió el Kinosaure ens porta unes històries que parlen d’una cosa molt important: de la llum i les ombres! Amb Laban i Labolina (Per Åhlin, Suècia, 2006) veurem com es pot jugar amb les ombres per a explicar històries i quina relació tenen amb l’origen del cinema. Amb El diari de la Florentina (Janusz Martyn, Anna Wroblewska-Dzwoniarek i Dorota Ciesla, Polònia,2 014) jugarem a dibuixar i transformar les nostres pròpies ombres, mentre que la Molly d’El regal de la Molly Monstre (Ted Sieger, Alemanya-Suècia-Suïssa, 2015) ens ensenyarà que de l’ombra i de la foscor, no n’hem de tenir por!

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 14/09/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org