Espectacles i Conferències (Activitats en família)

Novetat!!

El CAPULLO DE JEREZ presenta: "EN ESTADO PURO”

Divendres de 21 a 22.15

1 de Juny de 2018

Espai: Teatre

El mític CAPULLO DE JEREZ està en plena forma, realitzant concerts únics plens d'energia. És un intèrpret absolutament personal, a qui es pot identificar, sense la més mínim dubte, gairebé abans que comenci a temperar-se. És un dels escassíssims cantaores paios que embogeixen al públic gitano. Es diu en realitat Miguel Flores Quiroz i va néixer en 1954, encara que no es va consagrar públicament com a primera figura fins a fa pocs anys. El seu domini del cante no es limita als pals festius que tan popular li han fet, i en els seus concerts dóna sempre fe d'això. *Les entrades no són numerades. Hi ha 150 localitats assegudes i 75 dempeus, s'atorgaran per ordre estricte arribada.

Preu: 15,00 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org