Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural: MUSICA)

Basket Beat: Bots pel canvi

Divendres de 20.00 h

15 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'actes

La Big Band Basket Beat Barcelona (BBBBB) presenta un espectacle original i explosiu que demostra tres coses: 1- que és possible fer música amb pilotes de bàsquet. 2- que l’art no és propietat exclusiva d’uns pocs escollits, i 3- que malgrat les nostres diferències (de trajectòria vital, de criteris artístics, generacionals...) els integrants de la BBBBB hem sabut trobar un espai comú en el qual bolcar, de manera col·lectiva, les nostres inquietuds i creativitat.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Laboratoria

Divendres 15 de març de 21.00 h

15 de Març de 2019

Espai: Sala d'actes

Laboratoria es un projecte multidisciplinar que pretén ser un canal d'experimentació per a quatre dones que comparteixen el flamenc com a llenguatge comú, i que, a part de dialogar amb ell, pretenen trascendir-lo. La gènesis d'aquest laboratori és la feminitat i a 'Una mujer fue la causa' reflexionen i creen al voltant d'aquesta condició tan seva.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org