Logo del centre cívic
Espectacle familiar: "Cercant el sol"
Logo de l'activitat Espectacle familiar:

Dimarts de 17:30 a 18:30 h

22 de febrer de 2022

Espai: Sala d'actes (8)

Adaptació del conte d'origen xinès del mateix títol. Coproduït amb Biel Porcel - Binixiflat Teatre. Creat en col·laboració amb la O.N.G.D. "Veterinaris Sense Fronteres". Aquesta és de la història d’un gegant que va recórrer la meitat del seu país a la recerca del Sol, que va ser robat per un grup de dimonis i amagat en una cova sota el mar. Al llarg del seu aventurer recorregut, haurà de vèncer moltes dificultats, que podrà superar amb l’ajuda solidària dels pobles que anirà trobant.

El dret a l'alimentació i la sobirania alimentària. De manera molt gràfica parlem del dret de tots els pobles a produir, d'una forma sostenible, respectant el medi ambient i sense imposicions, els aliments que volen consumir. Destaquem la importància de treballar conjuntament per aconseguir superar els problemes, així com la necessitat de solidaritzar-se i ajudar les persones que més ho necessiten.

---

Fitxa artística:

Idea original: Biel Porcel

Guió i direcció: Biel Porcel i Carles Cañellas

Actors i animadors dels titelles: Carles Cañellas i Susanna Rodríguez

Disseny i construcció dels titelles i utillatge: Carles Cañellas i Biel Porcel

Vestuari dels titelles: Susanna Rodríguez i Roser Pou

Disseny i construcció d’escenografia: Biel Porcel, Carles Cañellas i Ricard Torrentó

Ambients musicals: Gerard Aguiló i Ferran Aguiló

Una Coproducció de les companyies: BINIXIFLAT i ROCAMORA TEATRE

---

Recomanat a partir de 2 anys

Preu: Gratuït

Dimarts
22/02/2022

Abans d'inscriure't

La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.

Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a cap devolució. Aquests possibles canvis seran informats tant aviat com sigui possible així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Condicions

Davant la situació actual fruit de la crisi sanitària i seguint les indicacions rebudes, l’aforament als cursos serà reduït per tal de poder garantir la distància de seguretat entre l’alumnat, per aquest motiu les places són limitades.

Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.

Degut a les mesures sanitaries cada persona haurà de dur el seu material per fer el taller i és obligatori l'ús de mascaretes en tots els tallers.

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.

La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal

15% de descompte al segon taller!

Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS I DEL MARESME

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud