Logo del centre cívic
Concert amb Juan Gómez 'Chicuelo'

Divendres 19 novembre a les 21 h

Espai: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs, Carrer Josep Pla 56

“L’espectacle Flamenco és la unió de la màgia de la guitarra, el Duende de la veu, la força de la percussió i la subtilesa del violí per al delit dels/es aficionats/es a aquesta, la nostra música més universal”.

Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc i, al mateix temps, un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions.

Va començar amb 12 anys a Cornellà de Llobregat amb el guitarrista Casimiro González, avui en dia un dels luthieres de guitarra flamenca més reconeguts del panorama actual.

Ha acompanyat a cantaors com Enrique Morente, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martín, Rancapino, La Susi, La Marelu, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito o Carmen Linares. També ha treballat amb músics de jazz com Chano Domínguez, Carles Benavent, Jorge Pardo, Jordi Bonell o Raynald Colom, i ha col·laborat amb la pianista Maria Joâo Pires i el violonchelista Yo-Yo Ma.

Components: Juan Gómez “Chicuelo” (guitarra) Joaquín Gómez “El Duende” (cante) Carlos Caro (violí) Jacobo Sanchez (percussió)

Preu: 9,00 € (IVA inclòs)

Abans d'inscriure't
- La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
- En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.
- Un cop realitzada una inscripció nomes es retornaran els diners, o es podrá fer canvi de taller, en cas que el centre civic suspengui el curs. 
- La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. 
- Per el que fa el desenvolupament dels tallers, seguirem sempre les indicacions sanitàries de les autoritats competents.
_________
Condicions
- Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.
- En cap cas es reservarà plaça per telèfon.  
- Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.
- La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal 
- El centre es reserva el dret a variar la programació, l’horari, el professor o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari. En cas d’anul·lació d’ alguna sessió, aquesta serà recuperada en el mateix trimestre. En cap cas això no implicarà un retorn de l’import o un canvi del curs a l’alumnat.
- Els cursos i tallers són trimestrals (exceptuant on es especifiqui una altra cosa) i els preus corresponen a la totalitat de les sessions.
- Les places són limitades en totes les activitats.  
- El Centre Cívic es reserva el dret a suspendre un curs si no s’arriba al mínim d’inscripcions.
_________
Descomptes i tarifes reduïdes
- Per beneficiar-se de reduccions de tarifes o descomptes (situació d’atur i discapacitat) cal presentar la documentació i fer la inscripció presencialment al centre en les dates d’inscripció i aportant la documentació requerida des d’un inici. El descompte nomes és aplicable a un taller al trimestre i no es acumulable a altres tipus de descomptes o als tallers amb preus reduïts.
 - Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic. No acumulables a altres tipus de descomptes.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS I EL MARESME

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud