Espectacles i Conferències (Teatre)

Teatre familiar: RICKY EL PROFESOR DE TENNIS

Divendres de 19:00h

14 de Desembre de 2018

Espai: Sala d'entitats

Aclamat per crítica i públic durant els anys vuitanta, en Ricky era un esportista d'elit, d'èxit: Wimbeldon, Open USA… no existia cap torneig que es resistís. Però un bon dia, un desafortunat test *antidoping va acabar amb la seva carrera. Des de llavors, Ricky mai va aconseguir recuperar la seva popularitat i és per això que ara, en plena crisi dels quaranta, es llança per intentar demostrar que el seu talent i les seves grans capacitats segueixen intactes. Ricky ara és un professor de tennis molt particular, que ofereix classes magistrals de tennis allà on el públic li vulgui prestar una mica d'atenció, que intentarà captar a costi el que costi utilitzant el seu gran sentit de l'humor i diferents tècniques de circ.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org