Espectacles i Conferències (Projeccions)

A LIFE IN WAVES de Brett Whitcomb

Dimecres de 19:00 a 20:15 h

28 de Març de 2018

Espai: Teatre

El màgic, càndid món de Suzanne Ciani, pionera de la música electrònica i dels efectes musicals per a publicitat. Sons marcians de sintes modulars , sensualitat a dojo, reinvenció del new age i una irreductible força de voluntat per prosperar en un negoci en què no tenia més remei que ser millor que els homes.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

CHASING TRANE: The John Cltrane Documentary, de John Scheinfeld

Dimecres de 19:00 a 20:40 h

25 d'Abril de 2018

Espai: Teatre

La forja d'un gegant. Biografia clàssica que narra les experiències i les passions que van modelar el revolucionari so d'un saxofonista universal. Segregació racial, aprenentatge al costat de Dizzy Gillespie, Miles Davis i Theolonius Monk, la victòria sobre l'heroïna, l'ascensió mística. Amb les lloes de Sonny Rollins, el seu fill Ravi, Bill Clinton, Cornel West i la veu de Denzel Washington.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.














Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org