Logo del centre cívic
Novetat!!
Gnawind
Logo de l'activitat Gnawind

Divendres 26 d''''''''''''''''''''''''''''''''abril de 21 a 22:30 h

26 d'abril de 2019

Espai: Sala d'actes

Gnawind es un ensamble instrumental afromarroquí que capta la essència del folklore que va viatjar des del segle XIV a l'África Occidental, fins als territoris del Marroc, Argèlia, i l'acual Túnez. El Quintet nascut l'any 2015 està format per: Walid (Guembri i cant) Nora (Piano i coros) Marcos (Guitarra elèctrica i coros) Josafat (Percussió i coros) i Amine (Bateria i coros). La formació musical va una mica més enllà de l'umbral d'allò tradicional i proposa una fusió folklòrica-contemporània que conserva amb delicadesa els trets i la puresa de l'essència gnaoua.

Preu: Gratuït

Divendres
26/04/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud