Logo del centre cívic
Documental musical TOKYO IDOLS
Logo de l'activitat Documental musical TOKYO IDOLS

Dimecres de 19:00h

17 d'octubre de 2018

Espai: Sala d'entitats

Tokyo Idols, el documental escrit i dirigit per la directora Kyoko Miyake, és un nou descobriment de la vida absurda, trista i estèril d’un important sector de la població masculina japonesa en edat madura. Els ídols són joves femelles de poc més de vint anys que s’anuncien per internet i que canten cançons J-Pop amb vestits acolorits i ballant amb energia. El fenomen es va començar a registrar el 1990, quan els fans de l’anime i el manga buscaven alguna cosa més que estar tancats a casa amb el seu món màgic i lluny d’experiències reals i tangibles. Aquest buit es va anar emplenant amb trobades amb les ídols, personificacions femenines de l’ideal de bellesa jove que amb les seves cançons i enèrgiques contorsions eren una celebració d’una individualitat perduda.

Preu: Gratuït

Dimecres
17/10/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud