Logo del centre cívic
Concert ASCENSA FURORE
Logo de l'activitat Concert ASCENSA FURORE

Divendres de 21:00

19 d'octubre de 2018

Espai: Sala d'entitats

Ascenso Furore és un grup de hip-hop reivindicatiu i bilingüe, fruit de la unió de dos MCs barcelonins amb un ampli recorregut per l'escena rap catalana: el Turo i la Bittah. Ell va ser un membre de la formació de hip-hop 'La Magna Método' amb la qual va fer nombrosos concerts, i pertanyent al col·lectiu 'Blancos Wutan' els quals des del barri de Vallcarca van generar una nodrida escena rap underground. La Bittah, va iniciar la seva trajectòria en solitari apuntant maneres amb 'Consciència reflexiva', treball autoeditat el 2009 quan només tenia quinze anys. Versàtils en el seu so i combatius en les seves líriques, junts ofereixen un combo on poesia i crítica és barregen en les seves lletres de fúria continguda i ràbia ascendent.

Preu: Gratuït

Divendres
19/10/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Lluçà, 28, 3r - 08028 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud