Logo del centre cívic
Bailes de histéricas amb Carmen Muñoz

Divendres 5 de novembre a les 20 h

Espai: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs, Carrer Josep Pla 56

Aquesta obra és un viatge. A través de la investigació dels cossos de bailaoras escollides com a referents, la histèrica planteja una travessia escènica per arribar al seu propi cos, a la seva intuïció. Un recorregut dels cossos, una exploració d’allò físic i allò místic, a través de les versions del cos de la histèrica en què les fronteres queden difuminades. Una transformació, un joc dramàtic de la seva veritat i mentida, cap a territoris desconeguts.

Bailes de histéricas parteix d’un treball d’investigació, fet per Carmen Muñoz, dels cossos de tres bailaoras escollides com a referents del flamencs dels vuitanta. Són dones que van obrir les comportes, dins i fora del flamenc, desplaçant fronteres per donar entrada al nostre flamenc present. Dones planter de la dona neoflamenca que aquí són considerades pioneres com ho van fer les ballarines referents de la Modern Dance.

Fanny Elssler, Carmen Mora, Manuela Vargas, Antonia Santiago “La Chana”… de l’extracció dels cossos d’aquestes referents del flamenc, Carmen Muñoz en fa un collage escènic.

Carmen Muñoz, va guanyar el Premi a la Millor interpretació al 15m2 Festival Internacional de Microdansa Itinerant de Santa Coloma de Farners, el 4 de setembre de 2021, per la seva interpretació al solo de dansa “Estudio sobre la histeria”, solo que Muñoz ha creat a partir de l’espectacle “Bailes de histéricas”.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció, coreografia i interpretació: Carmen Muñoz

Cantaor convidat: Jorge Mesa El Pirata

Assistent de dramatúrgia: Salvador S. Sanchez

Composició musical original: Reserva Espiritual de Occidente, Arnau Montserrat

Disseny espai sonor: Carmen Muñoz

Disseny d’Il·luminació: Olga García (A.A.I.)

Disseny vestuari: Marta Piñol

Confecció vestuari: Cristina Granero

Fotografia: Kazumasa Horiuchi

Vídeo: Wences Lamas

Amb el suport de: Proyecto-Laboratorio de Investigació Flamenco IT (Institut del Teatre)

Agraïments: ¡La Capitana! – Espacio Flamenco, Institu del Teatre CSD

Preu: 5,00 € (IVA inclòs)

Abans d'inscriure't

La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.

Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a cap devolució. Aquests possibles canvis seran informats tant aviat com sigui possible així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Condicions

Davant la situació actual fruit de la crisi sanitària i seguint les indicacions rebudes, l’aforament als cursos serà reduït per tal de poder garantir la distància de seguretat entre l’alumnat, per aquest motiu les places són limitades.

Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.

Degut a les mesures sanitaries cada persona haurà de dur el seu material per fer el taller i és obligatori l'ús de mascaretes en tots els tallers.

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.

La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal

15% de descompte al segon taller!

Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.(no sent acumulables a altres tipus de descomptes)

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS I DEL MARESME

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud