Logo del centre cívic
Bailes de histéricas amb Carmen Muñoz

Divendres 5 novembre a les 20 h

Espai: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs, Carrer Josep Pla 56

Aquesta obra és un viatge. A través de la investigació dels cossos de bailaoras escollides com a referents, la histèrica planteja una travessia escènica per arribar al seu propi cos, a la seva intuïció. Un recorregut dels cossos, una exploració d’allò físic i allò místic, a través de les versions del cos de la histèrica en què les fronteres queden difuminades. Una transformació, un joc dramàtic de la seva veritat i mentida, cap a territoris desconeguts.

Bailes de histéricas parteix d’un treball d’investigació, fet per Carmen Muñoz, dels cossos de tres bailaoras escollides com a referents del flamencs dels vuitanta. Són dones que van obrir les comportes, dins i fora del flamenc, desplaçant fronteres per donar entrada al nostre flamenc present. Dones planter de la dona neoflamenca que aquí són considerades pioneres com ho van fer les ballarines referents de la Modern Dance.

Fanny Elssler, Carmen Mora, Manuela Vargas, Antonia Santiago “La Chana”… de l’extracció dels cossos d’aquestes referents del flamenc, Carmen Muñoz en fa un collage escènic.

Carmen Muñoz, va guanyar el Premi a la Millor interpretació al 15m2 Festival Internacional de Microdansa Itinerant de Santa Coloma de Farners, el 4 de setembre de 2021, per la seva interpretació al solo de dansa “Estudio sobre la histeria”, solo que Muñoz ha creat a partir de l’espectacle “Bailes de histéricas”.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció, coreografia i interpretació: Carmen Muñoz

Cantaor convidat: Jorge Mesa El Pirata

Assistent de dramatúrgia: Salvador S. Sanchez

Composició musical original: Reserva Espiritual de Occidente, Arnau Montserrat

Disseny espai sonor: Carmen Muñoz

Disseny d’Il·luminació: Olga García (A.A.I.)

Disseny vestuari: Marta Piñol

Confecció vestuari: Cristina Granero

Fotografia: Kazumasa Horiuchi

Vídeo: Wences Lamas

Amb el suport de: Proyecto-Laboratorio de Investigació Flamenco IT (Institut del Teatre)

Agraïments: ¡La Capitana! – Espacio Flamenco, Institu del Teatre CSD

Preu: 5,00 € (IVA inclòs)

Abans d'inscriure't
- La inscripció als tallers és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
- En cap cas no es reservarà plaça per telèfon.
- Un cop realitzada una inscripció nomes es retornaran els diners, o es podrá fer canvi de taller, en cas que el centre civic suspengui el curs. 
- La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. 
- Per el que fa el desenvolupament dels tallers, seguirem sempre les indicacions sanitàries de les autoritats competents.
_________
Condicions
- Recomanem que prioritzeu la inscripció on-line.
- En cap cas es reservarà plaça per telèfon.  
- Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari.
- La inscripció als cursos per a menors d’edat serà presencial i amb autorització del tutor/a legal 
- El centre es reserva el dret a variar la programació, l’horari, el professor o la ubicació d’una activitat si ho considera necessari. En cas d’anul·lació d’ alguna sessió, aquesta serà recuperada en el mateix trimestre. En cap cas això no implicarà un retorn de l’import o un canvi del curs a l’alumnat.
- Els cursos i tallers són trimestrals (exceptuant on es especifiqui una altra cosa) i els preus corresponen a la totalitat de les sessions.
- Les places són limitades en totes les activitats.  
- El Centre Cívic es reserva el dret a suspendre un curs si no s’arriba al mínim d’inscripcions.
_________
Descomptes i tarifes reduïdes
- Per beneficiar-se de reduccions de tarifes o descomptes (situació d’atur i discapacitat) cal presentar la documentació i fer la inscripció presencialment al centre en les dates d’inscripció i aportant la documentació requerida des d’un inici. El descompte nomes és aplicable a un taller al trimestre i no es acumulable a altres tipus de descomptes o als tallers amb preus reduïts.
 - Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic. No acumulables a altres tipus de descomptes.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS I EL MARESME

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud