Logo del centre cívic
Baobab

28 de febrer a les 18 h

Espai: Sala Carlos Díaz- Institut Barri Besòs, Carrer Josep Pla 40

Si et quedes sense arbre, has de buscar un bosc nou on poder refugiar-te. On amagar-te i trobar aixopluc. Si et quedes sense arbre, no tens més remei que llançar-te al camí i caminar fins que no puguis més, fins que algú et doni la mà i et convidi a compartir el seu arbre, tant si és gran com petit, frondós o esquàlid, ric o pobre... Si et quedes sense arbre, has de caminar, vagar, penar, fins que algú és prou generós per voler compartir el seu. Em dones permís per entrar? A l’escenari, els qui es queden sense arbre són un bolet i un esquirol. I els qui expliquen la seva història, dos manters que van haver de marxar de casa, que van haver de viatjar i penar i afrontar perills fins a trobar un aixopluc. I el seu refugi és als nostres carrers, venent bosses i sabates. Així que, armats amb les seves mercaderies, amb les eines dels pallassos (un august i un carablanca), ens parlaran de guerres i de fam, de mars embravits i barquetes tremoloses, de camins llargs, de refugis petits, de la necessitat de trobar, entre tantes penúries, un amic que els vulgui entendre, acompanyar, ajudar... La Pera Llimonera ha apostat per explicar-nos la història d’algú que ens explica una història, per fer teatre dins el teatre, en un espectacle on dos pallassos juguen com només els nens i els pallassos saben jugar: copiant el món que els envolta per capgirar-lo i fer-lo un xic millor.

Preu: Gratuït

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cap cas no es reservarà plaça per telèfon. Un cop realitzada una inscripció no es retornaran els diners, a no ser que el centre cívic suspengui algun curs al qual no s’hagi inscrit un mínim de participants.

15% de descompte al segon taller!

Per la inscripció a dos o més tallers s’aplicarà un 15% de descompte a partir del segon taller de menor import, si les inscripcions són simultànies i de forma presencial al centre cívic.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes o descomptes (situació d'atur o discapacitat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TASCA (B59533190) | Carrer de Berlín, 39 entresol 1a, 08014 Barcelona
tasca@tasca.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC DEL BESÒS

Rambla de Prim, 87-89
08019 Barcelona
932564901
info@ccbesos.org

Logo Miram Cloud